logo

Ασφάλεια υγείας άνω των 60 ετών

Ασφάλεια υγείας άνω των 60 ετών

Η πιο ευαίσθητη, ίσως, κοινωνικά ομάδα σε θέματα υγείας είναι όσοι συνάνθρωποι μας ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία άνω των 60 ετών. Η στατιστική δείχνει ότι τα περισσότερα και συχνότερα προβλήματα υγείας εμφανίζονται μετά τα 60. Δυστυχώς τα περισσότερα ασφαλιστήρια προγράμματα υγείας θέτουν σαν ανώτατη ηλικία εισόδου τα 60. Όσοι, λοιπόν, δεν είχαν προνοήσει έως τότε προκειμένου να διαθέτουν ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη τότε ίσως να είναι αργά.

Ομολογουμένως όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία έναρξης της ασφάλισης μας τόσο δυσκολότερο είναι να έχουμε στην κατοχή μας ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή συμβόλαιο χωρίς εξαιρέσεις. Προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία ασφάλισης, εκτός από την αίτηση ασφάλισης, θα πρέπει ο υποψήφιος προς ασφάλιση να υποβληθεί σε κάποιες εξετάσεις, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, καθώς το κόστος τους το αναλαμβάνει η ασφαλιστική εταιρεία.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να λάβουμε νωρίς την απόφαση για την ασφάλεια της υγείας μας, προκειμένου να καταφέρουμε να διασφαλίσουμε την ασφαλισιμότητα μας και φυσικά ένα πρόγραμμα υγείας χωρίς εξαιρέσεις. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ασφαλιζόμαστε όταν το επιτρέπει η υγείας μας. Όμως ποτέ δεν είναι αργά. Ακόμα και αν έχετε συμπληρώσει τα 60, έχετε μία τελευταία ίσως ευκαιρία να αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας. Ένα συμβόλαιο που θα φανεί πιο χρήσιμο για τα επόμενα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Παρά την αργοπορημένη απόφαση ασφάλισης, μπορείτε να έχετε μία πλήρη κάλυψη υγείας που να περιλαμβάνει πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σημαντικές καλύψεις, όπως η κάλυψη για αποκλειστική νοσοκόμα, εφόσον κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας, ή η έκτακτη διακομιδή με ασθενοφόρο για άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού υγείας που θα προκύψει αναπάντεχα.

Τελευταίο, αλλά σημαντικό, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ένα μεγάλο πλήθος δωρεάν παροχών που αφορούν έκτακτα περιστατικά. Μέσα από τα προνομία αυτά που δίνονται στους ασφαλισμένους από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, έχετε την ευκαιρία να αποφεύγετε την ταλαιπωρία και τις μεγάλες αναμονές στα εξωτερικά ιατρεία στα δημόσια νοσοκομεία και ταυτόχρονα να μην κάνετε πρόσθετα έξοδα για την υγεία σας.

Καλύψεις νοσοκομειακού προγράμματος αναλυτικά:

 • Κάλυψη εξόδων σε περίπτωση νοσηλείας είτε από ασθένεια είτε από ατύχημα
 • Κάλυψη εξόδων βραχείας νοσηλείας, καθώς και επεμβάσεων One day clinic
 • Κάλυψη σε όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία
 • Κάλυψη νοσηλείας στο εξωτερικό
 • Απευθείας κάλυψη των εξόδων στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας
 • Υψηλό όριο νοσηλείας για να μη σας απασχολεί το οποιοδήποτε θέμα υγείας προκύψει
 • Κάλυψη εξόδων για χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες
 • Κάλυψη εξόδων αποκλειστικής νοσοκόμας
 • Κάλυψη έκτακτης διακομιδής στις ιδιωτικές κλινικές
 • Κάλυψη εξόδων για επείγοντα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικών νοσοκομείων
 • Κάλυψη εξόδων μικροατυχημάτων για τα οποία δεν απαιτείται νοσηλεία
 • Επίδομα σε περίπτωση νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο

Τι λέτε; Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε την απόφαση;

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας
Αναπαραγωγή Βίντεο
Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας
Αναπαραγωγή Βίντεο

Γιάννης Εμμανουήλ

Co-Founder Asfaleia-Ygeias.com

Ζούμε σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που διακρίνεται από συνεχείς αλλαγές σε κοινωνικοοικονομικές δομές και συνθήκες, καθώς και νέα δεδομένα στον κλάδο – δημόσιας και ιδιωτικής – ασφάλισης. Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

 • Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.
 • Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.
 • Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Με υπευθυνότητα και διαχρονικότητα υπηρετώ καθημερινά αυτή τη φιλοσοφία, έχοντας σαν στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους και καλλιεργώντας μακροχρόνιες ανθρωποκεντρικές σχέσεις.

Διαμορφώστε το πρόγραμμα υγείας που σας ταιριάζει

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας