logo

Ασφάλεια υγείας μωρού

Η γέννηση ενός μωρού φέρνει μεγάλη χαρά αλλά και αναμφισβήτητα μεγάλη ευθύνη. Και τα δύο όμως οδηγούν πολλούς γονείς να αναζητούν την καλύτερη δυνατή προστασία και κάλυψη από τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Η ευαίσθητη ηλικία του νεογνού αλλά και ο προστατευτισμός των γονέων απαιτούν την καλύτερη φροντίδα και αντιμετώπιση οποιουδήποτε απρόβλεπτου θέματος υγείας που θα προκύψει.

Μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, οι γονείς μπορούν να εξασφαλίσουν στα παιδιά τους υψηλής ποιότητας παροχές υγείας σε μεγάλες ιδιωτικές παιδιατρικές κλινικές. Ταυτόχρονα μπορούν να συνδυάσουν το δημόσιο φορέα και να κάνουν χρήση των δημόσιων δομών, όπου το κρίνουν απαραίτητο, έχοντας αφενός τη δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής και αφετέρου το μέγιστο οικονομικό όφελος αλλά και τη μέγιστη ωφέλεια για το παιδί τους.

Μία ιδιωτική ασφάλεια καλύπτει προγραμματισμένα και επείγοντα περιστατικά για τα οποία είτε μπορεί να απαιτηθεί νοσηλεία είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μία άμεση ανταπόκριση σε μεγάλα παιδιατρικά νοσοκομεία έχοντας ελευθερία επιλογής νοσοκομείου και ιατρού. Με αυτόν τρόπο οι γονείς μπορούν να επιλέγουν το νοσοκομείο που τους εξυπηρετεί, καθώς και το γιατρό που επιθυμούν. Επίσης, τα μωρά απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε αυτά τα ιδιωτικά νοσοκομεία μέχρι την ηλικία των 14 ετών. Μάλιστα αποφεύγεται η μεγάλη αναμονή και ταλαιπωρία στα εξωτερικά ιατρεία και κατ’επέκταση ο κίνδυνος μετάδοσης άλλων ιώσεων.

Οι ασφαλιστικές παροχές περιλαμβάνουν πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια κάλυψη. Η πρωτοβάθμια κάλυψη αφορά επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων μέσα από το δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών, καθώς και προληπτικές και διαγνωστικές εξετάσεις. Η δευτεροβάθμια κάλυψη, που είναι και η πιο σημαντική, περιλαμβάνει ένα πλήθος χρήσιμων και ουσιαστικών παροχών για ένα μωρό μέσα από ένα ιδιωτικό ασφαλιστήριο πρόγραμμα υγείας.

Η ασφάλεια μωρού περιλαμβάνει:

 • 100% κάλυψη εξόδων σε περίπτωση νοσηλείας είτε από ασθένεια είτε από ατύχημα
 • Κάλυψη εξόδων βραχείας νοσηλείας, καθώς και επεμβάσεων χωρίς διανυκτέρευση – one day clinic
 • Κάλυψη σε όλα τα ιδιωτικά παιδιατρικά νοσοκομεία
 • Κάλυψη νοσηλείας στο εξωτερικό
 • Απευθείας κάλυψη των εξόδων στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας
 • Υψηλό όριο νοσηλείας για να μη σας απασχολήσει οποιοδήποτε θέμα υγείας προκύψει στο μωρό σας
 • Κάλυψη εξόδων για χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες
 • Κάλυψη εξόδων συνοδού
 • Κάλυψη έκτακτης διακομιδής στις ιδιωτικές παιδιατρικές κλινικές
 • Κάλυψη εξόδων για επείγοντα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικών παιδιατρικών νοσοκομείων
 • Κάλυψη εξόδων μικροατυχημάτων για τα οποία δεν απαιτείται νοσηλεία
 • Επίδομα σε περίπτωση νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο

Κατά γενική ομολογία, ένα νέο μέλος αλλάζει τις προτεραιότητες σε μία οικογένεια και θέτει σε νέα βάση την ιεράρχηση των αναγκών και των απαιτήσεων. Μία από αυτές είναι η ασφάλεια του μωρού και η καλύτερη δυνατή φροντίδα του. Οι συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της υγείας ενισχύουν όλο και περισσότερο την απόφαση των γονέων να συνάπτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας
Αναπαραγωγή Βίντεο
Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας
Αναπαραγωγή Βίντεο

Γιάννης Εμμανουήλ

Co-Founder Asfaleia-Ygeias.com

Ζούμε σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που διακρίνεται από συνεχείς αλλαγές σε κοινωνικοοικονομικές δομές και συνθήκες, καθώς και νέα δεδομένα στον κλάδο – δημόσιας και ιδιωτικής – ασφάλισης. Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

 • Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.
 • Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.
 • Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Με υπευθυνότητα και διαχρονικότητα υπηρετώ καθημερινά αυτή τη φιλοσοφία, έχοντας σαν στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους και καλλιεργώντας μακροχρόνιες ανθρωποκεντρικές σχέσεις.

Διαμορφώστε το πρόγραμμα υγείας που σας ταιριάζει

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας