logo

Ασφάλεια υγείας παιδιού

Ασφάλεια υγείας παιδιού

Όταν έρχεται στη ζωή ένα νέο μέλος, κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το παιδί του, πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά την υγεία του. Είναι σημαντικό να μπορεί να απευθυνθεί είτε σε προγραμματισμένα είτε σε έκτακτα περιστατικά σε κάποια παιδιατρική κλινική, έχοντας το δικαίωμα της επιλογής. Οι αξιοπρεπείς συνθήκες και η αμεσότητα της αντιμετώπισης όταν προκύψει ένα θέμα υγείας για το παιδί αποτελούν πρωτίστης σημασίας για έναν γονιό.

Με μία ασφάλεια υγείας παιδιού σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής σε όλες τις παιδιατρικές κλινικές στην Αττική, και όχι μόνο. Έχετε, λοιπόν, μια ευρεία επιλογή νοσοκομείων αναλόγως τι σας εξυπηρετεί, είτε αυτό αφορά τον παιδίατρο σας που μπορεί να συνεργάζεται με κάποια από αυτές τις κλινικές, είτε τη γεωγραφική κάλυψη για ταχύτερη πρόσβαση και φροντίδα.

Παράλληλα αποφεύγετε τη μεγάλη αναμονή και την ταλαιπωρία στα εξωτερικά ιατρεία των δημόσιων νοσοκομείων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εκνευρισμός, δυσφορία, κίνδυνος επιδείνωσης ή μετάδοσης άλλων ιώσεων, ακόμα και για απλά περιστατικά που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. 24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποια ιδιωτική παιδιατρική κλινική, χωρίς καθυστέρηση στην αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας που μπορεί να παρουσιαστεί.

Τι περιλαμβάνει η ιδιωτική κάλυψη υγείας παιδιού

Η κάλυψη που θα επιλέξετε για το παιδί σας μπορεί να περιλαμβάνει πρωτοβάθμια ή/και δευτεροβάθμια περίθαλψη υγείας. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα έχετε συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας ή 100% κάλυψη. Σας δίνεται ακόμα η δυνατότητα επιλογής Α’ θέσης και κάλυψης και στο εξωτερικό, ενώ μπορείτε να παραμείνετε στο δωμάτιο μαζί με το παιδί σας σε περίπτωση νοσηλείας, καλύπτοντας και τα δικά σας έξοδα.

Πολλές φορές λόγω και της απειρίας ή της ιδιαίτερης ανησυχίας αν έχει κάτι το παιδί μας, απευθυνόμαστε συχνά σε κάποιο νοσοκομείο, χωρίς να απαιτείται κάποια νοσηλεία. Ωστόσο η εξέταση από το γιατρό στα εξωτερικά ιατρεία ή οι διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί το παιδί, μπορεί να μας κοστίσει ακριβά. Μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο έχετε τη δυνατότητα να απαλλαγείτε και από αυτό το άγχος εξοικονομώντας ένα σημαντικό ποσό από τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Καλύψεις παιδικού προγράμματος αναλυτικά:

 • 100% κάλυψη εξόδων σε περίπτωση νοσηλείας είτε από ασθένεια είτε από ατύχημα
 • Κάλυψη εξόδων βραχείας νοσηλείας, καθώς και επεμβάσεων One day clinic
 • Κάλυψη σε όλα τα ιδιωτικά παιδιατρικά νοσοκομεία
 • Κάλυψη νοσηλείας στο εξωτερικό
 • Απευθείας κάλυψη των εξόδων στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας
 • Υψηλό όριο νοσηλείας για να μη σας απασχολεί το οποιοδήποτε θέμα υγείας προκύψει στο παιδί σας
 • Κάλυψη εξόδων για χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες
 • Κάλυψη εξόδων συνοδού
 • Κάλυψη έκτακτης διακομιδής στις ιδιωτικές παιδιατρικές κλινικές
 • Κάλυψη εξόδων για επείγοντα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικών παιδιατρικών νοσοκομείων
 • Κάλυψη εξόδων μικροατυχημάτων για τα οποία δεν απαιτείται νοσηλεία
 • Επίδομα σε περίπτωση νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο

Σήμερα παρατηρούμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ασφαλίσεων υγείας αφορά τα παιδιά και ο λόγος είναι απλός: Οι γονείς ιεραρχούν σε βασική προτεραιότητα την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα παιδιά τους, προτιμώντας ακόμα και να στερηθούν κάτι αν χρειαστεί για λογαριασμό τους.

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας
Αναπαραγωγή Βίντεο
Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας
Αναπαραγωγή Βίντεο

Γιάννης Εμμανουήλ

Co-Founder Asfaleia-Ygeias.com

Ζούμε σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που διακρίνεται από συνεχείς αλλαγές σε κοινωνικοοικονομικές δομές και συνθήκες, καθώς και νέα δεδομένα στον κλάδο – δημόσιας και ιδιωτικής – ασφάλισης. Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

 • Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.
 • Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.
 • Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Με υπευθυνότητα και διαχρονικότητα υπηρετώ καθημερινά αυτή τη φιλοσοφία, έχοντας σαν στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους και καλλιεργώντας μακροχρόνιες ανθρωποκεντρικές σχέσεις.

Διαμορφώστε το πρόγραμμα υγείας που σας ταιριάζει

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας