Ασφάλεια ζωής και προστασία της οικογένειας μας

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Η ασφάλεια υγείας στηρίζεται υποχρεωτικά στη βασική ασφάλιση ζωής. Πρώτα, δηλαδή, ασφαλίζουμε τη ζωή μας και στη συνέχεια την υγεία μας. Δυστυχώς, στην Ελλάδα η ασφάλεια ζωής έχει μία παρεξηγημένη έννοια ενώ η προσέγγιση της είναι αρκετά περιορισμένη, όταν στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένη.

Ο κύριος σκοπός της ασφάλειας ζωής είναι η προστασία της οικογένειας όταν επέλθει το μοιραίο είτε από ατύχημα είτε από ασθένεια. Όταν αποχωρήσει ο βασικός πυλώνας ενός σπιτιού, οι υποχρεώσεις συσσωρεύονται, τα καθημερινά έξοδα τρέχουν και τα βάρη μεγαλώνουν. Η ασφάλιση ζωής δεν μπορεί να απαλύνει κανέναν πόνο αλλά έρχεται να υποστηρίξει και να διασφαλίσει την οικονομική σταθερότητα της οικογένειας, να καλύψει όλα τα τρέχοντα και έκτακτα έξοδα που έχει και να την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της και να συνεχίσει. Η σημασία και ο ρόλος της αυξάνονται γεωμετρικά όταν ο άνθρωπος που αποχωρεί αποτελεί και τη μοναδική πηγή εισοδήματος για την οικογένεια.

Εκτός όμως από την ασφάλιση ζωής, μπορεί να καλυφθεί και η περίπτωση μόνιμης ολικής ή μόνιμης μερικής ανικανότητας που μπορεί να προέλθει είτε από ατύχημα είτε από ασθένεια. Είναι η δυσάρεστη στιγμή που δεν μπορούμε να εργαστούμε και να προσφέρουμε στην οικογένεια μας όσα προσφέραμε απλόχερα μέχρι τότε. Και σε αυτή την περίπτωση δίνεται η δυνατότητα να συνεισφέρουμε στις υποχρεώσεις της οικογένειας με ένα σημαντικό κεφάλαιο που θα αποτελέσει ανάσα για το σπίτι μας.

Σίγουρα δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι το κακό θα χτυπήσει και τη δική μας πόρτα και κατά συνέπεια η οικογένεια μας θα κληθεί να αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές, παρουσία μας ή όχι. Ωστόσο επειδή η φιλοσοφία “βάζω λεφτά στην άκρη για τη δύσκολη στιγμή” δεν βρίσκει εφαρμογή στις μέρες μας, μπορούμε να διασφαλίσουμε αυτή τη στιγμή, προβλέποντας και προστατεύοντας την οικονομική ηρεμία της οικογενείας μας, χωρίς να υποθηκεύσουμε το μέλλον της. Έστω κι έτσι, θα έχουμε τη συνείδηση μας ήσυχη, πως για ακόμη μία φορά κάναμε μία κίνηση αγάπης για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Γιάννης Εμμανουήλ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978656798

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.

Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.

Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Γιάννης Εμμανουήλ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Είναι πολλές οι πληροφορίες;

Σε ένα χωρίς δεσμεύσεις ραντεβού μπορώ να σας λύσω όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς