Νέο πρόγραμμα υγείας με ευελιξία και χαμηλό κόστος

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Ένα νέο πρόγραμμα υγείας, ειδικά διαμορφωμένο στις σύγχρονες ανάγκες και τις υπάρχουσες συνθήκες, έχει προστεθεί στις επιλογές ασφάλισης του ασφαλιζόμενου κοινού. Παρουσιάζει πολλές δυνατότητες ευελιξίας, με χαμηλά ασφάλιστρα και τη σφραγίδα της πλέον αξιόπιστης και φερέγγυας ασφαλιστικής εταιρείας που αποτελεί επιλογή της πλειοψηφίας των ασφαλισμένων στην Ελλάδα.

Με το νέο πρόγραμμα έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ακριβώς όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε αν επιθυμείτε μόνο πρωτοβάθμια ή/και δευτεροβάθμια περίθαλψη υγείας. Ακόμα επιλέγετε αν θέλετε να έχετε συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας και σε ποιο ύψος. Επιλέγετε τη θέση νοσηλείας που επιθυμείτε, καθώς και το ύψος κάλυψης των διαγνωστικών εξετάσεων, με ή χωρίς συμμετοχή.

Το κεφάλαιο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας είναι πάρα πολύ υψηλό ώστε να μην ανησυχείτε για τη σοβαρότητα του περιστατικού, τη διάρκεια νοσηλείας και το ύψος των δαπανών νοσηλείας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα νοσοκομειακής περίθαλψης στο εξωτερικό, καθώς και στα δημόσια νοσοκομεία. Μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με το δημόσιο φορέα ασφάλισης σας αλλά και με ομαδικά προγράμματα που πιθανόν έχετε.

Στο νέο πρόγραμμα προβλέπονται ειδικές καλύψεις σε συγγενείς παθήσεις, προληπτική μαστεκτομή και πλαστική επέμβαση. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται έξοδα προ και μετά νοσηλείας, συνοδού, αποκλειστικής νοσοκόμας, επείγουσας μεταφοράς, καθώς και δαπάνες που αφορούν διαγνωστικές ιατρικές πράξεις, χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες αλλά και επιδόματα νοσηλείας και χειρουργείου.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σημαντικές εκπτώσεις σε οικογενειακά προγράμματα υγείας αλλά και ένα πλήθος δωρεάν παροχών για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά που απαιτούνται και αποφεύγοντας την ταλαιπωρία, τις μεγάλες χρονικές αναμονές ή και τις ελλείψεις που μπορεί να συναντήσετε στα εξωτερικά ιατρεία των Δημόσιων νοσοκομείων.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Γιάννης Εμμανουήλ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978656798

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.

Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.

Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Γιάννης Εμμανουήλ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Είναι πολλές οι πληροφορίες;

Σε ένα χωρίς δεσμεύσεις ραντεβού μπορώ να σας λύσω όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς