Κάταγμα κερκίδος και ωλένης

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Η διαδικασία που ακολουθείται για την αποζημίωση σε περίπτωση νοσηλείας ενός ασφαλισμένου μέσα από ένα απλό και πραγματικό περιστατικό.

O Δημήτρης Μ. είναι 58 ετών. Διαθέτει δημόσιο φορέα ασφάλισης (ΕΟΠΥΥ) και ιδιωτική ασφάλεια υγείας. Το νοσοκομειακό της πρόγραμμα τον καλύπτει 100% σε περίπτωση νοσηλείας σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, μετά την αφαίρεση απαλλαγής η οποία καθορίζεται από τη θέση νοσηλείας που θα επιλέξει.

Τέσσερα χρόνια μετά τη σύναψη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, υπέστη κάταγμα κερκίδος και ωλένης μετά από ατύχημα που είχε στο χέρι του. Δεν είχε κάποιο ιστορικό σχετικά στο παρελθόν, γεγονός που εξακριβωνόταν και στο βιβλιάριο υγείας του. Επέλεξε το γιατρό της αρεσκείας του και νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ, όπου παρέμεινε 3 ημέρες για την πλήρη αποθεραπεία του.

Κατά την εισαγωγή του στο ΚΑΤ, έκανε τον απαιτούμενο προεγχειρητικό έλεγχο και δήλωσε ότι θα κάνει χρήση του δημόσιου φορέα, προσκομίζοντας το βιβλιάριο υγείας του. Στη συνέχεια παρέμεινε για τρεις ημέρες μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Κατά την έξοδο του δεν πλήρωσε τίποτα, ούτε χρειάστηκε να εκταμιεύσει κάποιο χρηματικό ποσό στη συνέχεια. Η κάλυψη από το δημόσιο φορέα έγινε απευθείας στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε, χωρίς να χρειαστεί να προσκομίσει οποιαδήποτε δικαιολογητικά στη συνέχεια. Επειδή ο ασφαλισμένος δεν έκανε χρήση του ατομικού του ασφαλιστηρίου έλαβε μπόνους από την ασφαλιστική εταιρεία ύψους 1.162 ευρώ. Τελικώς, ο ασφαλισμένος επέστρεψε σπίτι του με πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος υγείας, χωρίς να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και χωρίς οποιαδήποτε ταλαιπωρία ή οικονομική επιβάρυνση.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Γιάννης Εμμανουήλ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978656798

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.

Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.

Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Γιάννης Εμμανουήλ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Είναι πολλές οι πληροφορίες;

Σε ένα χωρίς δεσμεύσεις ραντεβού μπορώ να σας λύσω όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς