Έκτακτα και επείγοντα περιστατικά υγείας

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Το πρωταρχικό θέμα που απασχολεί όσους έχουν να αντιμετωπίσουν ένα έκτακτο ή επείγον περιστατικό υγείας είναι η άμεση αντιμετώπιση του. Η αμεσότητα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων, όπως η γρήγορη πρόσβαση σε κάποιο νοσοκομείο, η δυνατότητα άμεσης διακομιδής με ασθενοφόρο, η μικρή χρονική αναμονή σε εξωτερικά ιατρεία, η ύπαρξη κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής και υποστήριξης, η διαθεσιμότητα σε κλίνες ή η δυνατότητα νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ανάλογα το περιστατικό και τη σπουδαιότητα του προβλήματος υγείας που παρουσιάζεται, διαφέρουν και οι ανάγκες. Μέσα από ένα πρόγραμμα υγείας έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε άμεσα κάθε έκτακτο ή επείγον περιστατικό και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι βασικές καλύψεις αποτελούν μέρος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου το οποίο συνάπτετε. Υπάρχουν όμως και άλλες που αποτελούν μέρος ενός άλλου “ασφαλιστηρίου συμβολαίου” που σας παρέχεται δωρεάν. Πρόκειται για ένα πλήθος προνομίων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στα περισσότερα και μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και τα οποία καλύπτουν “τρύπες” πολλών νοσοκομειακών προγραμμάτων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρηματικά ποσά που απαιτούνται, είτε για απλά είτε για πιο σοβαρά περιστατικά που θα παρουσιαστούν εκτάκτως. Παράλληλα αποφεύγετε την ταλαιπωρία, τις μεγάλες χρονικές αναμονές ή και την έλλειψη υλικών και ιατρών που μπορεί να συναντήσετε στα εξωτερικά ιατρεία των Δημόσιων νοσοκομείων.

Τα προνόμια υγείας που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι μας αφορούν ως επί τω πλείστον παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε ένα πλήθος συμβεβλημένων νοσοκομείων τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα στην Αττική, και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις στους ιατρούς βασικών ειδικοτήτων στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικών νοσοκομείων 24 ώρες το 24ωρο. Επίσης, παρέχονται δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και σημαντικές εκπτώσεις σε περιστατικά για τα οποία μπορεί να μην κριθεί απαραίτητη η πραγματοποίηση νοσηλείας. Μάλιστα, πολλά νοσοκομεία παρέχουν δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρα που διαθέτουν για την έγκαιρη μεταφορά των ασθενών για νοσηλεία στην οποία θα χρειαστεί να υποβληθούν. Οι χρεώσεις όλων των παραπάνω γίνονται βάση του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου που ορίζει το εκάστοτε νοσοκομείο, οπότε διασφαλίζεστε ακόμα περισσότερο ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε άλλο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ένα μόνο περιστατικό…

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Γιάννης Εμμανουήλ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978656798

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.

Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.

Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Γιάννης Εμμανουήλ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Είναι πολλές οι πληροφορίες;

Σε ένα χωρίς δεσμεύσεις ραντεβού μπορώ να σας λύσω όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς