logo

Έκτακτα και επείγοντα περιστατικά υγείας

Έκτακτα και επείγοντα περιστατικά υγείας

Το πρωταρχικό θέμα που απασχολεί όσους έχουν να αντιμετωπίσουν ένα έκτακτο ή επείγον περιστατικό υγείας είναι η άμεση αντιμετώπιση του. Η αμεσότητα είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων, όπως η γρήγορη πρόσβαση σε κάποιο νοσοκομείο, η δυνατότητα άμεσης διακομιδής με ασθενοφόρο, η μικρή χρονική αναμονή σε εξωτερικά ιατρεία, η ύπαρξη κατάλληλης υλικοτεχνικής υποδομής και υποστήριξης, η διαθεσιμότητα σε κλίνες ή η δυνατότητα νοσηλείας σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ανάλογα το περιστατικό και τη σπουδαιότητα του προβλήματος υγείας που παρουσιάζεται, διαφέρουν και οι ανάγκες. Μέσα από ένα πρόγραμμα υγείας έχετε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε άμεσα κάθε έκτακτο ή επείγον περιστατικό και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι βασικές καλύψεις αποτελούν μέρος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου το οποίο συνάπτετε. Υπάρχουν όμως και άλλες που αποτελούν μέρος ενός άλλου “ασφαλιστηρίου συμβολαίου” που σας παρέχεται δωρεάν. Πρόκειται για ένα πλήθος προνομίων που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στα περισσότερα και μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και τα οποία καλύπτουν “τρύπες” πολλών νοσοκομειακών προγραμμάτων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εξοικονομήσετε σημαντικά χρηματικά ποσά που απαιτούνται, είτε για απλά είτε για πιο σοβαρά περιστατικά που θα παρουσιαστούν εκτάκτως. Παράλληλα αποφεύγετε την ταλαιπωρία, τη μεγάλη χρονική αναμονή ή και την έλλειψη υλικών και ιατρών που μπορεί να συναντήσετε στα εξωτερικά ιατρεία των Δημόσιων νοσοκομείων.

Τα προνόμια υγείας που απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι μας, αφορούν ως επί τω πλείστον παροχές πρωτοβάθμιας περίθαλψης σε ένα μεγάλο πλήθος συμβεβλημένων νοσοκομείων, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ γεωγραφικό φάσμα στην Αττική, και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις στους ιατρούς βασικών ειδικοτήτων στα εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικών νοσοκομείων, 24 ώρες το 24ωρο. Επίσης, παρέχονται δωρεάν οι διαγνωστικές εξετάσεις (αιματολογικές, ακτινολογικές, κά.) που θα συστήσουν οι γιατροί στα  επείγοντα περιστατικά και για τα οποία μπορεί τελικά να μην κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί νοσηλεία, οι εξετάσεις που θα διενεργηθούν στα εξωτερικά ιατρεία συνυπολογίζονται πλέον στα συνολικά έξοδα νοσηλείας. Μάλιστα, πολλά νοσοκομεία παρέχουν δωρεάν διακομιδή με ασθενοφόρα που διαθέτουν για την έγκαιρη μεταφορά των ασθενών για νοσηλεία στην οποία θα χρειαστεί να υποβληθούν. Οι χρεώσεις όλων των παραπάνω γίνονται βάση του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου που ορίζει το εκάστοτε νοσοκομείο, οπότε διασφαλίζεστε ακόμα περισσότερο ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε άλλο ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ένα μόνο περιστατικό…

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας
Αναπαραγωγή Βίντεο
Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας
Αναπαραγωγή Βίντεο

Γιάννης Εμμανουήλ

Co-Founder Asfaleia-Ygeias.com

Ζούμε σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον που διακρίνεται από συνεχείς αλλαγές σε κοινωνικοοικονομικές δομές και συνθήκες, καθώς και νέα δεδομένα στον κλάδο – δημόσιας και ιδιωτικής – ασφάλισης. Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

  • Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.
  • Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.
  • Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Με υπευθυνότητα και διαχρονικότητα υπηρετώ καθημερινά αυτή τη φιλοσοφία, έχοντας σαν στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες τους και καλλιεργώντας μακροχρόνιες ανθρωποκεντρικές σχέσεις.

Διαμορφώστε το πρόγραμμα υγείας που σας ταιριάζει

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας