Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα υγείας;

Δωρεάν προσφορά ασφάλισης υγείας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Τα προγράμματα υγείας που μπορούν να επιλέξουν οι ασφαλιζόμενοι ποικίλουν ως προς τα χαρακτηριστικά και τις καλύψεις που περιλαμβάνουν. Πολλοί αναρωτιούνται ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για την ασφάλιση της υγείας τους. Η απάντηση είναι απλή. Εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις δυνατότητες του καθενός ταυτόχρονα.

Οι ανάγκες διαμορφώνονται αρχικά με βάση τα χαρακτηριστικά του υποψήφιου προς ασφάλιση. Βασικά χαρακτηριστικά είναι η ηλικία, η οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση, ο τόπος διαμονής. Εν συνέχεια εξετάζεται τι είναι εκείνο που τον προβληματίζει ή τον απασχολεί: Η νοσοκομειακή περίθαλψη όλης της οικογένειας; Η πρωτοβάθμια ή/και δευτεροβάθμια περίθαλψη; Η ασφάλιση των παιδιών; Ή θέματα που συνδέονται με την υγεία, όπως η προστασία της οικογένειας και η εξασφάλιση του εισοδήματος; Για καθένα από τα παραπάνω θα πρέπει να διευκρινίζεται τι είναι ακριβώς εκείνο που τον ενδιαφέρει: Η κάλυψη για κάτι σοβαρό ή για κάθε περίπτωση; Η πλήρης κάλυψη ή με συμμετοχή; Η περίθαλψη σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της επιλογής του ή μέσα από μία λίστα συμβεβλημένων νοσοκομείων ή/και στο εξωτερικό; Η ελευθερία επιλογής του θεράποντος ιατρού και της θέσης νοσηλείας; Η δυνατότητα απευθείας κάλυψης από την ασφαλιστική εταιρεία ώστε να μην εκταμιεύσει κάποιο χρηματικό ποσό; Η άμεση πρόσβαση και εξυπηρέτηση για έκτακτα και επείγοντα περιστατικά; Αυτοί είναι μόνο μερικοί προβληματισμοί και επιθυμίες που μπορούν να εκφραστούν.

Αφού λοιπόν θα έχουμε διαμορφώσει εκείνο το πρόγραμμα που θα ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες του ασφαλιζομένου, αποτελεί ίσης σημασίας η δυνατότητα απόκτησης και διατήρησης αυτού του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Το συμβόλαιο δεν θα πρέπει να αποτελεί “θηλιά” στον οικονομικό προϋπολογισμό του ασφαλισμένου. Σκοπός είναι να αποτελέσει μια μακροχρόνια κάλυψη και διασφάλιση, ώστε να μπορέσει να εκμεταλλευτεί την ιδιαίτερη αξία του όταν θα έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσει. Επίσης, δεν θα πρέπει να αποτελεί προϊόν μιας βεβιασμένης απόφασης με κριτήριο μόνο το παρόν, αλλά να λαμβάνεται υπόψη η δυνατότητα διατήρησης της ασφάλισης για πολλά χρόνια.

Από κοινού μπορούμε να διερευνήσουμε ποιες είναι οι δικές σας ανάγκες και να διαμορφώσουμε το κατάλληλο ασφαλιστήριο πρόγραμμα που θα ταιριάζει σε αυτές, σύμφωνα πάντα με την οικονομική σας δυνατότητα. Η προεργασία της ασφάλισης είναι το ήμισυ του παντός. Απώτερος σκοπός είναι να αποκτήσετε το καλύτερο πρόγραμμα υγείας μέσα από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα δεσμεύει την ασφαλιστική εταιρεία και θα διασφαλίζει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on pinterest

Γιάννης Εμμανουήλ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978656798

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Με τη συνεχή γνώση και την εμπειρία δέκα ετών, έχω θεμελιώσει την επαγγελματική μου φιλοσοφία πάνω στο τρίπτυχο:

Φερεγγυότητα και αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρείας.

Εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και επαγγελματισμός ασφαλιστικού συμβούλου.

Σωστή διαχείριση και αξιοποίηση ενός μέσο-μακροπρόθεσμα βιώσιμου ασφαλιστικού προγράμματος.

Γιάννης Εμμανουήλ Ασφαλιστικός Πράκτορας Υγείας

Γιάννης Εμμανουήλ

Ασφαλιστικός Πράκτορας

Είναι πολλές οι πληροφορίες;

Σε ένα χωρίς δεσμεύσεις ραντεβού μπορώ να σας λύσω όλες τις απορίες και τους προβληματισμούς